Voorzitter – Jos Hummelen

Wat sommigen met paardensport hebben, of met ruimtevaart, heb ik met Afrika. Ik vind het continent eindeloos interessant en heb gevoelsmatig wat met mensen uit Afrika. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik me voor hen kan inzetten. Gelijkwaardigheid staat hierbij heel hoog in het vaandel. Prachtig dat we omzien naar elkaar, in deze global village. Mijn vader (die als arts heeft gewerkt in Zuid-Afrika) gaf me het voorbeeld; altijd respectvol zijn en net dat stapje extra zetten voor minderheden en minderbedeelden. Mijn moeder liet me zien dat er niets mooier is als met een glimlach en met positieve energie te dienen. Ik wil deze dingen, respect en dienstbaarheid, heel graag meenemen in deze functie.
Met heel veel plezier en toewijding heb ik het stokje overgenomen van Julia Klapwijk. Zij liet een geoliede machine achter, die we samen gaan uitbouwen om nog meer impact te maken.