HR-coördinator

Wat ga je doen?
De afdeling HR van SAA is volop aan het professionaliseren en vernieuwen. Met jouw kennis en ervaring draag je hieraan bij. Je leidt projecten waarmee je constant zorgt voor procesoptimalisatie binnen HR. Daarnaast hou je de andere coördinatoren gedurende de driemaandelijkse vergaderingen op de hoogte van waar je staat. Binnen de Stichting haal je constant de behoefte op en vertaalt dit naar concrete procesverbeteringen. Je pakt, afhankelijk van de vraag en behoefte, verschillende werkzaamheden op. Dit doe je in samenwerking met een HR-professional, waarmee je een team vormt.  

Daarnaast neem je regelmatig deel aan (externe) workshops en bijeenkomsten van SAA. Hierdoor leer je de stichting en de vrijwilligers direct goed kennen.

 

Wie zoeken wij?

  • Een enthousiaste vrijwilliger met passie voor het HR-vakgebied;
  • Je bent communicatief vaardig en niet bang om voor een groep te spreken;
  • Je bent initiatiefrijk en hebt oog voor procesverbeteringen;
  • Je bent een aanpakker en gaat pragmatisch te werk;
  • Je bent in staat zelfstandig zaken op te pakken maar zoekt waar nodig ook graag de samenwerking op;
  • Je bent minimaal iedere twee weken zo’n drie uur beschikbaar om voor SAA aan de slag te gaan en bent daarnaast goed bereikbaar via telefoon en e-mail.

Ga jij deze uitdaging aan?
Je komt te werken in een ambitieuze vrijwilligersorganisatie met hart voor Afrikaanse mensen met albinisme. Onze vrijwilligers werken vanuit huis (werkplek-onafhankelijk) en komen regelmatig bij elkaar om kennis te delen en successen met elkaar te vieren. Naast deze uitdagende en leerzame functie vergroot je jouw netwerk én je zet je jezelf in voor een mooi doel.

Kan je niet wachten om de stichting te komen versterken met jouw kennis en enthousiasme? Stuur dan je CV en (korte) motivatie naar: vrijwilligers@albinisme-afrika.nl. Heb je aanvullende vragen, stuur dan gerust een mailtje!