Werkstuk over albinisme

Wat kun jij doen voor mensen met albinisme ? Door je (profiel)werkstuk te schrijven over albinisme, help je de mensen met albinisme al een beetje.

Vooropgesteld, hebben we een spreekbeurtpakket waar je veel informatie uit kunt halen. Ook de volgende documenten zullen enorm waardevol zijn:

Voorbeeld

Robin Hooiveld en Anouk van der Maeden van het Citadel College in Lent schreven hun profielwerkstuk over albinisme in Afrika: “Albino’s, zo wit als een lijk”. Lees het hieronder ter inspiratie:

Bij de presentatie van hun profielwerkstuk, stuurden wij enkele folders op over de stichting en albinisme in het algemeen. Als jij dit ook bij de presentatie van jouw profielwerkstuk wilt, laat het ons dan weten!

Wil je meer doen?

Je kunt ons nog meer helpen, bijvoorbeeld door geld in te zamelen met een sponsorloop of door een rommelmarkt te organiseren. Je kunt ook petjes of zonnebrillen inzamelen (let op: de zonnebrillen moeten wel een UV-filter hebben). Ook kun je donateurskaartjes uitdelen aan je familie en vrienden. Deze kaartjes zijn te downloaden op onze website. Als laatste kun je voor je klas een gastles over albinisme aanvragen via info@albinisme-afrika.nl.