Twee vrijwilligers van SAA zijn te gast geweest in een podcast!

Twee vrijwilligers van SAA zijn te gast geweest in een podcast!

De ‘Africast’ is een podcast over geschiedenis, politiek en uitdagingen op het Afrikaanse continent. In deze aflevering ging het specifiek over albinisme, dus we vonden het te gek dat ze ons vroegen. En we zijn heel blij met het resultaat. Een podcast die echt vertelt wat we nu eigenlijk doen en waarom dat zo belangrijk is.

In de aflevering ‘Albinisme in Afrika’ vertellen onze Adélaïde en Bas over wat deze huidaandoening betekent aan de hand van hun eigen ervaringen en hun werk bij de stichting. We hopen op deze manier weer extra bij te dragen aan ons doel: zonbescherming en acceptatie voor mensen met albinisme in Afrika!

De podcast is te beluisteren via Spotify (‘Africast’, aflevering 12 –) of via deze link.

De Africast heeft ook een eigen website: www.africast.nl

Veel luisterplezier!