Terugblik lustrum: SAA 15 jaar!

Op 16 juni dit jaar vierden wij ons 15-jarig bestaan, een dag waar we met een blij en bijzonder gevoel op terug kijken! We blikken daarom graag kort met u terug op deze mooie en feestelijke dag.

 

De lustrumviering vond plaats in het Art’Otel in Amsterdam. Hier opende op dezelfde dag fotografe Sophie Laubert haar expositie van haar reis in Kenia, waar zij onder andere prachtige portretten van kinderen met albinisme maakte. Te midden van deze bijzondere foto’s was er voor onze vrijwilligers, hun vrienden en familie en uiteraard ook donateurs en andere geïnteresseerden kans om elkaar te ontmoeten en te praten over ons mooie gezamenlijke doel. Het liet ons als stichting meer dan eens beseffen dat het enorm bijzonder is dat we al 15 jaar dit mooie werk mogen doen, en hiermee mensen met albinisme in Afrika zo goed mogelijk proberen te steunen.

Er werd onder andere gesproken door Sophie Laubert over haar mooie fotografie-ervaring in Kenia. Ook onze oud voorzitster en oprichtster was aan het woord, en uiteraard heeft onze huidige voorzitster Julia Klapwijk gesproken deze middag. Deze verhalen over albinisme, de impact van deze aandoening voor mensen in Afrika en de bijzondere ervaringen die hier mee gepaard gaan, maakten deze middag tot een lustrum om nooit meer te vergeten.

Ook volgend jaar gaan we ons weer optimaal en met enthousiasme en toewijding inzetten voor ons doel. Daarbij hebben we uw steun ook weer hard nodig! Samen kunnen we hopelijk op naar een volgende 5 jaren waarin we mensen met albinisme in Afrika kunnen blijven ondersteunen met zonbeschermende middelen en voorlichting. Dankuwel!

©SophieLaubertPhotography