Wij zoeken een inpakker/magazijnmedewerker

Naast een medewerker pr zijn we op zoek naar een inpakker/magazijnmedewerker!

Wat ga je doen?

Via allerlei kanalen krijgen wij zonwerende middelen binnen. Deze middelen komen terecht in onze opslag, waarna ze zo snel mogelijk naar de contactpersonen in Afrika worden verscheept. Samen met de magazijnbeheerder zorg jij er voor dat de producten zorgvuldig en volgens de gestelde eisen van de douane worden ingepakt. Dat klinkt simpel, maar zonder jouw inzet bereiken de producten Afrika niet. Een essentiële rol in het gehele proces dus! Bij drukte dragen andere vrijwilligers binnen de stichting graag een steentje bij. Zo garanderen we dat de zonwerende middelen het magazijn op tijd verlaten. Ideaal, maar ook nog eens leuk! Hierdoor leer je de vrijwilligers en de stichting direct goed kennen. De werkzaamheden vinden vaak ad hoc plaats, daarom verwachten we enige flexibiliteit. Uiteraard word je van tevoren geïnformeerd.

Wie zoeken wij?

  • Een vrijwilliger die nauwkeurig en zorgvuldig te werk gaat;
  • je bent een aanpakker en steekt graag de handen uit de mouwen;
  • je hebt oog voor nieuwe initiatieven en procesverbeteringen;
  • je bent woonachtig in de omgeving van Utrecht;
  • je bent goed bereikbaar via telefoon en/of mail;
  • bovenal ben je enthousiast, gezellig en kunnen we op je rekenen!

Ga jij deze uitdaging aan?

Je komt te werken in een ambitieuze vrijwilligersorganisatie met hart voor de Afrikaanse albino’s. Onze vrijwilligers werken vanuit huis (werkplekonafhankelijk) en komen regelmatig bij elkaar om kennis te delen en successen met elkaar te vieren. Naast deze uitdagende en leerzame functie vergroot je jouw netwerk én je zet je in voor een mooi doel.

Kan je niet wachten om de stichting te komen versterken? Wij verwelkomen je graag! Stuur je CV en (korte) motivatie naar: vrijwilligers@afrikaansealbinos.nl. Heb je vragen? Stuur dan ook gerust een mailtje.