Stemming geopend: NRC Charity Awards

Zoals we op deze plek al hadden verteld, zitten we in de laatste ronde van de NRC Charity Awards. Studenten van Willem de Koning Academy hebben onderstaande advertentie gemaakt en deze komt 16 augustus in het NRC Handelsblad. Gaaf hè?
(Klikken is vergroten!)
Het kan nóg mooier worden: één van de overgebleven advertenties wint een groot advertentiebudget in het NRC en dat gebeurt via een publieksstemming. Het zou geweldig zijn als jij hier stemt op onze advertentie! Graag voor 25 augustus, anders ben je te laat.
Wanneer weten we wie er wint? Op 29 augustus om 17 uur vindt de prijsuitreiking plaats in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam. Je kan dit evenement gratis bezoeken door je hier aan te melden.
Of je nog meer kan doen dan stemmen? Jawel, tegen iedereen die je kent zeggen dat ze ook moeten stemmen 🙂