Sponsors being sought for an out-patient clinic in Uganda

In maart 2016 reist onze landencoördinator van Uganda, Jan Dekker, enkele dagen mee met de lokale polikliniek. We zoeken nog sponsors voor vier dagen. Dankzij sponsors kan de polikliniek albino’s in afgelegen gebieden van Uganda bezoeken, en kan een huisarts ingehuurd worden.

Activiteiten polikliniek

In Uganda is de lokale albino foundation in 2014 gestart met polikliniek activiteiten. Deze activiteiten werden ook in 2015 voortgezet. Onze landencoördinator van Uganda, Jan Dekker, gaat in maart 2016 vier dagen mee met de polikliniek. Met deze mobiele kliniek bezoekt hij albino’s en helpt hij deze kwetsbare groep met hun huidproblemen. De huid van albino’s wordt onderzocht in de kliniek, en er worden UV-beschermende middelen uitgedeeld.

Sponsors gezocht

We zoeken nog sponsors voor vier dagen. Als sponsor betaal je éénmalig 500 euro. Met dit bedrag kan de polikliniek gedurende één dag albino’s in afgelegen gebieden bezoeken en helpen. Ook zit bij dit bedrag vervoer en de inhuur van een huisarts inbegrepen. Sponsors worden op de hoogte gehouden over de polikliniek en over hun bijdrage. Interesse om sponsor te worden? Of behoefte aan meer informatie? Mail dan naar uganda@afrikaansealbinos.nl.